Lespakketten

Onze lespakketten op een rijtje

Proefles

Tijdens de proefles bekijken wij welke vaardigheden je al beheerst uit de modules 1 t/m 4. De proefles kost € 47,50. Reken dit bedrag voorafgaand aan de les af. Bij afname van een lespakket verrekenen wij de proefles, zodat deze geheel gratis is.

Prijzen voor extra lessen buiten voordeelpakket om.

Prijs per losse les (60 min) € 50,- incl. btw
10 (extra) ritten (60 min) € 490,- incl. btw
15 (extra) ritten (60 min) € 727,50,- incl. btw
20 (extra) ritten (60 min) € 960,- incl. btw

Neem contact met ons op!

Ook weten welk pakket het beste bij jou past?

  Voor alle lespakketten geldt:

  • Het afgenomen pakket geeft geen aanleiding tot het aanvragen van het examen. De leraar bepaalt wanneer de tussentijdse toets of het examen wordt aangevraagd, niet de leerling. Beiden hebben er niets aan als de leerling niet goed voorbereid op het examen verschijnt.
  • Het gemiddelde aantal rijlessen hangt af van:
   • De leersnelheid van de leerling.
   • Hoe vaak je kunt lessen.
   • Hoe regelmatig je kunt lessen.
   • De rijschool en aanleermethode.
  • Alle voordeelpakketten zijn inclusief het theorie- en praktijkboek en de kosten voor de examens (theorie, tussentijdse toets, praktijkexamen).
  • Het is mogelijk de voordeelpakketten in drie termijnen te betalen:
   • 1e termijn = afhankelijk van pakket (te betalen voor aanvang 1e regulieren les)
   • 2e termijn = €500.00 (te betalen voor aanvang 10e regulieren les)
   • 3e termijn = €500.00 (te betalen voor aanvang 20e regulieren les)
  • Het is niet verplicht om een voordeelpakket af te nemen. Losse rijlessen nemen is natuurlijk ook mogelijk.

  Tussentijdse toets en examen

  Tussentijdse toets (TTT) € 260,- (kosten voor examen en gebruik auto)
  Praktijkexamen € 260,- (kosten voor examen en gebruik auto)
  Theorie examen € 42,00
  Lespakketten ZILVER | VDS autorijschool

  Pakket Zilver

  30 praktijklessen (60min)

  Dit is het meest gekozen pakket voor gemiddelde leerlingen.

  De rijopleiding verloopt via een stappenplan. Vóór iedere rijles kun je een theoretische uitleg in het praktijkboek lezen, zodat je goed voorbereid aan iedere les begint. Dit bevordert de basiskennis van de aan te leren techniek. Zo blijft er meer tijd over voor de praktische kant van de rijles.

  Korting

  Gratis proefles bij afname
  +
  Lesprijs € 47,-
  +
  € 100,- pakketkorting

  Lespakketten GOUD | VDS autorijschool

  Pakket Goud

  38 praktijklessen (60min)

  Dit is het meest complete pakket, samengesteld op basis van een CBR-onderzoek onder examenkandidaten in 2019. Het gemiddelde aantal lesuren voor het behalen van het rijbewijs is 39 uur. Dit aantal behaal je inclusief het uur rijden voorafgaand van het examen.

  De rijopleiding verloopt via een stappenplan. Vóór iedere rijles kun je een theoretische uitleg in het praktijkboek lezen, zodat je goed voorbereid aan iedere les begint. Dit bevordert de basiskennis van de aan te leren techniek. Zo blijft er meer tijd over voor de praktische kant van de rijles.

  Korting

  Gratis proefles bij afname
  +
  Lesprijs € 46,-
  +
  € 100,- pakketkorting

  Opfrissen

  5 opfrislessen

  Heb je al een tijdje je rijbewijs, maar rijd je niet zo vaak in de auto en voel je je daardoor soms onzeker in het verkeer? Gaan de bijzondere verrichtingen niet meer naar behoren en voel je je niet op je gemak achter het stuur? Dan is een opfriscursus wat jij nodig hebt!

  Je bent écht niet de enige! Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn in het verkeer. Vaak komt dit, doordat zij na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden.

  Voor de huidige 2toDrive methode is het handig als ouders en aangewezen begeleiders op de hoogte zijn van de huidige situaties en regels. Deze ouders gaan immers met hun kinderen op pad en geven de kinderen adviezen over het verkeer en de handelingen die ze verrichten.

  Ook voor hen is de opfriscursus een goed idee. Ouders raken vertrouwd met de nieuwste verkeersregels en weten binnen vijf lessen weer helemaal hoe het zit.

  De oefeningen bestaan voornamelijk uit bijzondere verrichtingen, voorrang geven en het berijden en benaderen van rotondes en kruispunten. Dat geeft vertrouwen en zekerheid in het verkeer.

  Wij verzorgen de lessen in onze lesauto en geven alle tips gegeven die voor jou van belang zijn. Hierdoor gaat het rijden straks veel gemakkelijker, zelfverzekerder en op de juiste wijze.