Over ons

Over VDS Autorijschool

VDS Autorijschool is opgericht eind 2020. Door corona moest ik helaas wachten om in mei 2021 dan ook echt van start te mogen.  Dertig jaar geleden ben ik (Andrew van der Spek) begonnen in de logistiek. Dit was een mooie tijd, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat ik niet bang was om een andere weg in te slaan en ik door de jaren heen een passie heb ontwikkeld voor dit vak, voelde ik dat dit de tijd was om de stap dan eindelijk te zetten. Het mooiste vind ik dat je mensen iets meegeeft voor de rest van hun leven en dat mijn kennis voor zo veel mensen een stukje vrijheid kan betekenen. De leidinggevende kwaliteiten die ik geleerd heb tijdens mijn jaren in de logistiek, maar ook als vader komen bij elke les van pas. Ik wilde mijn passie tot uiting brengen en zo is in 2020 VDS Autorijschool ontstaan.

Nu is mijn passie ook overgeslagen naar mijn zoon (Sylvester van der Spek). Na de HTV-opleiding heeft hij verder gestudeerd en zich laten omscholen tot rijleraar. Zo hebben we uiteindelijk een mooie basis kunnen neerzetten. Een rijschool met vader en zoon. Wij werken samen met veel passie en plezier en door onze goede samenwerking kunnen wij er samen voor zorgen dat ons lesaanbod steeds verder wordt uitgebreid.

Andrew van der Spek

Sylvester van der Spek

Onze lespakketten

Pakket Zilver €2.360,50

Pakket Goud €2.860,50

Prijs per losse les (60 min) €65,-

10 (extra) ritten (60 min) €625,-

15 (extra) ritten (60 min) €937,50

20 (extra) ritten (60 min) €1250,-

alle prijzen zijn inclusief BTW

Proefles

De proefles kost €55,-. Bij afname van een lespakket verrekenen wij de proefles, zodat deze geheel gratis is.

Best mogelijke maatwerk

VDS autorijschool staat voor het best mogelijke maatwerk. We kijken tot in het kleinste detail naar elke leerling. Verder hebben wij een enthousiast deskundig team, een uitstekend aanpassingsvermogen en een ongekende passie voor het vak.

Samen zoeken wij voortdurend naar de beste leerwijze voor elke leerling. Niemand is hetzelfde dus voor iedereen is een andere aanpak nodig. We gaan “stap voor stap” op een relaxte manier door de lesstof heen en kijken steeds naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Door onze wijze van lesgeven behalen wij goede resultaten.

Onze lesauto’s

Je rijdt in een Mercedes-Benz GLA 200 of een Mazda CX-5. Onze auto’s zijn voorzien van de laatste techniek als het gaat om brandstofbesparing en veiligheid.

 

Vraag vandaag nog een proefles aan

Het behalen van een rijbewijs is voor iedereen een bijzonder moment. Wij hopen dit bijzondere moment samen met u of uw zoon/ dochter te mogen verwezenlijken.

Boek nu een proefles, het team van VDS autorijschool staat voor u klaar!

81%

Slagingspercentage