VDS autorijschool reviews

Lieve Andrew

Bedankt voor alles je bent een topperen stiekem ga ik je best wel erg missen.

Liefs Yara

Top rijles instructeurs Sylvester en Andrew
In een keer geslaagd bij deze top rijschool.

Nigel Compter

Beste rijschool in omgeving Haarlem naar mijn mening. Tussentijdse toets zonder problemen de bijzondere verrichtingen gehaald en mijn praktijkexamen ook in 1x gehaald. Andrew en Sylvester zijn beide goede instructeurs die mij hele leerzame lessen hebben gegeven!

Dustin Muller

In 1x geslaagd bij VDS. Ik ben heel blij dat ik bij vds ben gaan lessen. duidelijke uitleg en een goede sfeer. Ik raad iedereen aan om bij VDS te gaan lessen.

Mathieu Bakker

De rijlessen zijn super bij vds. Alles wordt duidelijk en op een goede rustige manier uitgelegd. Hierdoor in 1x geslaagd. Ook niet onbelangrijk het is altijd lachen in de auto. Super leuke tijd gehad tijdens de rijlessen. Rijschool Vds is absoluut aan te raden.

Stijn Willemse

Hoppa in 1x geslaagd

Evy Bouwer

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij VDS AUTORIJSCHOOL. Ik was erg tevreden over hoe het persoonlijk werd aangepakt dus wat op dat moment het best voor mij was en hoe mooi stap voor stap bij het einde ben gekomen. Ik heb dan ook in 1x mijn bijzondere verrichtingen gehaald en ook in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen dus VDS AUTORIJSCHOOL is zeker een aanrader.

Daniel Stroes

Andrew is heel gezellig en stelt je echt op je gemak tijdens de rijlessen. Hij leert je goed rijden en niet alles in 1x, maar stap voor stap. Hij gaat echt op het tempo wat voor jou goed is, dus niet te snel door naar het volgende onderdeel. Andrew geeft je goede tips en hierdoor ben ik in 1x geslaagd!! Zeker een aanrader!! Dankje Andrew :))

Lara Dingjan

De rijlessen bij Andrew waren altijd gezellig en serieus! Hij had veel geduld en leerde mij alles op mijn eigen tempo. Ik voelde mij erg op mijn gemak en fouten maken was niet iets om je voor te schamen. Hierdoor raad ik VDS autorijschool zeker aan!

Marjolein Van Overbeek

Met Andrew als rijinstructeur voelde ik me altijd op mijn gemak tijdens het rijden. Hij heeft je goeie tips en zorgt er altijd voor dat het veilig verloopt op de weg. En de gezelligheid spatte er ook elke les weer uit. In een keer geslaagd! Zeker een aanrader!

Jasmijn Van Bemmel

Ik wil Andrew heel erg bedanken voor de hele fijne, maar ook gezellige autorijlessen!!!

Toen ik begon met lessen, had ik gelijk het gevoel dat Andrew de juiste rij-instructeur voor mij was, dit komt niet alleen door de manier van hoe stapsgewijs de lessen werden gedaan, maar ook hoe Andrew als persoon is. Door stap voor stap bepaalde onderdelen van het autorijden onder de knie te krijgen, zorgde dit bij mij voor een niet alleen zekerder gevoel, maar gaf dit bij mij ook bepaalde rust achter het stuur. Maar het allerbelangrijkste waardoor ik mij het meest op mijn gemak voelde in de auto en zo ook echt de zin bleef houden in iedere les, komt toch wel echt door hoe relaxed Andrew is. Andrew legt alles op een duidelijke, maar ook geruststellende manier uit. Als er een keer niet iets lekker ging zorgde Andrew ervoor dat ik mij op m’n gemak bleef voelen. Bijvoorbeeld als de onzekerheid er in sloeg hielp Andrew mij hier goed bij.
Ook kon ik vaak met Andrew lachen en lekker kletsen en was het nooit een saaie boel.

Andrew bleef het vertrouwen in mij houden en liet dit goed en duidelijk merken en zorgde ervoor dat ik goed en zelfverzekerd mijn TTT, maar ook rijexamen in ging en bij beide in 1 keer slaagde!! 🙂

Ik raad daarom iedereen aan om te lessen bij VDSautorijschool, want Andrew is echt een topper.

Seline Duppen

Yes yes yes eindelijk geslaagd. Na een lange periode van corona ben ik nu ook eindelijk geslaagd bij een top rijinstructeur die je echt de kneepjes van het vak leert.

Hij stelt je gerust, op je gemak en is heel relaxed. zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen Andrew van der Spek je bent een topper bedankt voor alles.

Levy van Dusschoten.

Top rijinstructeur zeker aan te raden.

Rowan Lucke

Andrew is echt een van de beste rij instructeurs super gezellig stelt je goed gerust leert alles super goed stap voor stap raadt vdsautorijschool echt aan als je je rijbewijs wil halen.

Senna van Dusschoten

Ik vond dit echt een super fijne rijschool om mijn lessen bij te volgen. Super ontspannen en duidelijke instructeur die heel erg en oprecht zijn best doet om jou op je eigen tempo alle vaardigheden bij te brengen. Stap voor stap wordt je klaargestoomd voor je examens.
Heb voor het zilver pakket gekozen en daarna nog een paar lesjes extra gevold en ben in een keer geslaagd voor zowel me TTT als me praktijkexamen! Kortom een top rijschool!

Juun Kiffen

Review les | VDS Autorijschool

Super rijschool ! Hele goede lessen en in 1 keer geslaagd !

Sharon Dool

De rijlessen van Andrew worden super duidelijk uitgelegd. Het is ook nog eens gezellig in de auto en zeker een aanrader!

Rikkie Blom

Super fijne rijschool, aardige en rustige instructeur die de tijd voor je neemt en die weet waar die het over heeft. Duidelijk pakketten systeem waar je uit drie pakketten kan kiezen welke het beste bij jou past. In het lespakket zit alles inbegrepen en wordt je zo goed als klaargestoomd voor je examens, kortom erg fijne goeie rijlessen bevonden hier en ook nog is in een super mooie Mercedes, wat wil een mens nog meer!