VDS autorijschool reviews

Yes yes yes eindelijk geslaagd. Na een lange periode van corona ben ik nu ook eindelijk geslaagd bij een top rijinstructeur die je echt de kneepjes van het vak leert.

Hij stelt je gerust, op je gemak en is heel relaxed. zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen Andrew van der Spek je bent een topper bedankt voor alles.

Levy van Dusschoten.

Lees meer reviews >

Top rijinstructeur zeker aan te raden.

Rowan Lucke

Lees meer reviews >

Andrew is echt een van de beste rij instructeurs super gezellig stelt je goed gerust leert alles super goed stap voor stap raadt vdsautorijschool echt aan als je je rijbewijs wil halen.

Senna van Dusschoten

Lees meer reviews >

Ik vond dit echt een super fijne rijschool om mijn lessen bij te volgen. Super ontspannen en duidelijke instructeur die heel erg en oprecht zijn best doet om jou op je eigen tempo alle vaardigheden bij te brengen. Stap voor stap wordt je klaargestoomd voor je examens.
Heb voor het zilver pakket gekozen en daarna nog een paar lesjes extra gevold en ben in een keer geslaagd voor zowel me TTT als me praktijkexamen! Kortom een top rijschool!

Juun Kiffen

Review les | VDS Autorijschool
Lees meer reviews >

Super rijschool ! Hele goede lessen en in 1 keer geslaagd !

Sharon Dool

De rijlessen van Andrew worden super duidelijk uitgelegd. Het is ook nog eens gezellig in de auto en zeker een aanrader!

Rikkie Blom

Super fijne rijschool, aardige en rustige instructeur die de tijd voor je neemt en die weet waar die het over heeft. Duidelijk pakketten systeem waar je uit drie pakketten kan kiezen welke het beste bij jou past. In het lespakket zit alles inbegrepen en wordt je zo goed als klaargestoomd voor je examens, kortom erg fijne goeie rijlessen bevonden hier en ook nog is in een super mooie Mercedes, wat wil een mens nog meer!